2017 m. kovo 21 d., antradienis

Avinžirnių karis

Reikės:

200g.avinžirnių (juos pamirkykite per naktį)
raudonojo kario pastos
skardinės kokosų pieno
šaukštelio tarkuoto imbiero
pusės citrinos sulčių
čili pipiro
pakelio šaldytų daržvių mišinio (arba mėgstamų šviežių daržovių)
baziliko

Išmirkytus avinžirnius virkite apie pusvalandį. Kai avinžirniai išvirs, keptuvėje pakaitinkite raudonojo kario pastą, tuomet supilkite kokosų pieną ir gerai išmaišykite. Į šį padažą suverskite avinžirnius ir pakaitinkite kelias minutes. Sudėkite smulkintą čili pipirą, imbierą ir supilkite citrinos sultis. Galausiai suberkite šaldytas daržoves ir patroškinkite, kol jos sušils ir suminkštės. Pagardinkite baziliku.
Patiekimui labiausiai tinka ryžiai.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą