2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Traškūs vištų sparneliai

Reikės:
~ 20 vištų sparnelių, supjaustytų per sąnarį (aš naudojau tik petelius)
1/3 stiklinės miltų
1 šaukšto juodųjų pipirų
1 šaukšto česnako granulių
1 šaukto raudonosios paprikos miltelių
1 šaukšto (arba pagal skonį) kajano pipirų
3 šaukštų lydyto sviesto
druskos pagal skonį

Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Į tvirtą nemažą plastikinį maišelį suberkite miltus ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Spareliai turi būti visiški sausi, tad gerai juos nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Tuomet sparnelius dėkite į maišą su miltų ir prieskonių mmišiniu ir gerai supurtykite, kad visi sparneliai tolygiai pasidengtų mišiniu. Į kepimo folija padengtą skardą pilkite lydytą svietą ir išdėliokite sparnelius, šiek tiek apvoliodami juos svieste. Kepkite 30 minučių, tuomet apverskite ir kepkite dar 15 minučių arba kol sparneliai bus gražiai rusvi ir traškūs.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą