2012 m. spalio 18 d., ketvirtadienis

Vištienos apkepėlė su obuoliais

 Šio sezono atradimas buvo "Moters savaitgalio" žurnaliukas "Obuoliai". Pradėjau bandyti :)

5 porcijoms:
800g vištienos krūtinėlės
2 šaukštų smulkintų čiobrelių
druskos ir pipirų
4 rūgščių obuolių
200ml grietinės
0,5 šaukštelio kmynų
200g fermentinio sūrio

Vištienos krūtinėlę susmulkinti apibarstyti druska, pipirais, čiobreliais, kmynais ir keletą minučių pamarinuoti. Vištieną dėti į kepimo indą, užpilti grietine, išdėloti obuolių griežinėliais, apibarstyti sūriu ir kepti 180C orkaitėje 20-25min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą