2012 m. rugpjūčio 19 d., sekmadienis

Mėsos troškinys su voveraitėmis

500g kiaulienos kumpio
litro voveraičių
svogūno
miltų
pipirų
druskos
grietinės
sviesto
aliejaus
petražolių

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, apvolioti miltuose, padruskinti, papipirinti ir apkepti keptuvėje. Apkeptą mėsą dėti į puodą, kuriame bus troškinama, užpilti šiek tiek vandens ir dėti troškinti. Toje pačioje keptuvėje apkepinti svogūnus ir taip pat dėti į puodą. Troškinti apie 1,5 val. 10min prieš baigiant troškinti, apkepinti voveraites su trupučiu sviesto ir dėti į troškinį. Dar po keletos minučių įpilti grietinės ar grietinėlės pagal skonį, palaukti, kol užvirs, patikrinti, ar netrūksta prieskonių, tuomet suberti smulkintas petražoles, nukaisti nuo ugnies ir duoti troškiniui 10min "subręsti"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą